Service

Hoe kunnen wij impact maken op uw kosten?

Stilstand gaat gepaard met hoge kosten. In onze eigen werkplaats kunnen wij snel en vakkundig materieel onderhouden, keuren en repareren.
Wanneer de reparatie meer tijd vraag hebben wij vervangen huurmaterieel beschikbaar.

MG_3568_1-725x400c2.jpg

MG_3520_1-725x400c2.jpg

Keuringen

Wij verzorgen de periodieke controle van elektrische apparaten volgens de NEN 3140!

De arbowetgeving verplicht bedrijven om kritische arbeidsmiddelen periodiek te inspecteren. Wilt u in aanmerking komen voor certificaten zoals ISO, VCA etc dan kan dat alleen als kan worden aangetoond dat er periodiek wordt geïnspecteerd.

Dit kan bij ons in de werkplaats, maar wij kunnen ook een keuring op locatie verzorgen! Informeer naar de mogelijkheden.

Werkplaats

De Haas heeft een werkplaats waar wij de reparaties en keuringen voor u uitvoeren. De aanwezige monteurs zijn goed getrainde specialisten die op de hoogte zijn van de technische achtergrond van uw machines/materieel. Hierdoor kunnen wij snel en accuraat reparaties en onderhoud uitvoeren, zodat u zo min mogelijk hinder heeft van een onderhoudsbeurt aan uw machine.

Onderdelen en vervangend materiaal is veelal op voorraad en door goede afspraken met leveranciers en importeurs zijn niet voorradige onderdelen snel leverbaar.

De Haas biedt u dus niet alleen een goede prijs, maar ook uitstekende service!

MG_3568_1-725x400c2.jpg

Klantenservice

Hulp nodig bij de bestelling of service op je materieel?

Bel: 0318-646701